4 tips til at få de hyggeligste weekendmorgener i sengen

Der er rigtig mange, der ser frem til weekenden, fordi det er en tid, hvor man endelig har lidt fri fra arbejde, skole og den slags, og hvor man altså endelig kan slappe af og gøre lige præcis det, man har lyst til, i sit helt eget tempo. 

Men nogle gange kan man også stå efter weekenden er slut og tænke, at man egentlig ikke fik gjort de dejlige, afslappende ting, som man havde tænkt, man ville. Her kan det handle lidt om at gøre nogle ting for, at weekenden bliver anderledes end hverdagene.

Det kunne man eventuelt gøre ved at gøre noget ekstra ud af morgenener, hvor man jo i weekenden har tid til en langsom morgen, som sagtens kan foregå i sengen - for man skal jo ikke nå noget. Så her skal det handle om, hvordan du skaber en god weekendmorgen for dig selv i sengen.

Morgenmad på sengen - så bliver det ikke bedre

Hvis man gerne vil have en god start på weekenden og lave noget dejligt og afslappende, hvor man ikke rigtig behøver at forlade sengen, så er det jo fuldstændig oplagt at lave en god morgenmad på sengen. Det kræver selvfølgelig lige, at man selv, ens partner eller hvem ellers man nu bor med, kan komme ud af fjerene og få lavet denne lækre morgenmad. Men når man først sidder og spiser den i sengen, så glemmer man helt, at man også på et tidspunkt var oppe og lave den. 

Og til en lækker morgenmad på sengen bestemmer man selvfølgelig helt selv, hvad der skal indgå i den. Kaffe er som regel en god ide, måske endda med juice til. Og ellers kan man servere alt fra scrambled eggs med bacon til en god gammeldags ostemad - bare den slags morgenmad, som man synes er lækrest at få. Man kan i hvert fald godt gøre mere ud af det, end hvis det blot var en kedelig tirsdag morgen, for det har man jo heldigvis tid til i weekenden.

Servér morgenmaden på en fin serveringsbakke

Det er selvfølgelig utroligt lækkert i sig selv at få morgenmad i sengen, men der er faktisk noget, man kan gøre for at gøre det til en endnu mere hyggelig og lækker oplevelse - man kan nemlig vælge at købe nogle flotte serveringsbakke, som man netop kan bruge til at servere morgenmad på sengen - og de kan selvfølgelig også bruges til mange andre ting. 

Her kan man jo så tænke lidt over, om man er til en lidt oldschool og charmerende bakke, som man måske har fundet i en genbrug, eller om man skal ud og investere i en lækker Audo Copenhagen serveringsbakke. Det kommer også lidt an på, hvilken "morgenmad på sengen æstetik" man er interesseret i at dyrke.

Saml familien (eller vennerne)

Hvis man bor alene og desuden også har det fint med at nyde den slags stunder alene, så er det jo helt fint. Men hvis man eksempelvis har en partner, og eventuelt også nogle børn, så er det simpelthen også så hyggeligt, hvis denne rolige morgen i sengen med lækker morgenmad og mere kan foregå sammen med dem, man elsker.

Det er i hvert fald en super fint måde at bruge lidt tid med hinanden på i en helt afslappende setting, hvor man ikke skal tænke for meget på at holde formerne. Og selv hvis man nu bor med nogle gode venner, kan det også være utroligt hyggeligt med den slags langsomme morgener, hvor man bare bliver i sengen og hygger og har det sjovt på den mest afslappende måde. Helt perfekt til en dejlig weekendmorgen.

En god bog, podcast eller avis

Hvis man gerne vil trække denne skønne weekendmorgen lidt ud, så kunne det også være en ide at tilføje en form for underholdning til denne skønne morgenstund. Hvis man virkelig gerne bare vil ligge og se tv, kan man selvfølgelig gøre det, men hvis man gerne vil fuldende denne idylliske og rolige morgenstund, så kan det være en del mere afslappende og roligt, hvis man eksempelvis sidder og læser i en god bog, lytter til en podcast eller lydbog eller måske sidder og læser i dagens avis.

Alle disse former for underholdning er nemlig en smule mere rolige end eksempelvis at have gang i en film, fordi man i sit helt eget tempo sidder og nyder, at man har alverdens tid i verden. Så hvis man godt kan lide at bruge tid på at læse en god bog eller kigge lidt på nogle af de spændende tillæg i avisen, så kan man med fordel bruge sin afslappende weekendmorgen på det. Og så er man ellers ved at være klar til at nyde resten af weekenden.

Menu
Top