Du er landet på Serveringsfad.dk, det helt rigtige sted at finde Weber serveringsfad. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Weber serveringsfad tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Weber Serveringsfad hvid 40 x 22 cm.

  • Dagens pris: 351,- kr.
  • Fundet hos KitchenOne.dk
  • Mærke: Weber
  • Farve: Hvid

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Weber Serveringsfad hvid 40 x 22 cm.” fås til 351,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Fuldend borddækningen med dette fine serveringsfad fra Weber, der måler 40 x 22 cm. Fadet er ideelt til kød fra grillen, en hel kylling eller forskellige grøntsager.
Det er fremstillet af kraftigt porcelæn, der holder på varmen ekstra længe, hvilket er en…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Weber serveringsfad

Sidste produkt på vores liste er Weber serveringsfad som vi har fundet til 349,95 hos Davidsenshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Server dine måltider med stil med Weber serveringsfad Weber serveringsfad er til dig, der ønsker at servere din grillmad på bedste vis.
Fadet er designet og fremstillet til, at holde på varmen, så du er sikker på at servere varm mad for dine gæster.
Serve…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

Dyreste Weber Serveringsfad på listen er Weber Serveringsfad hvid 40 x 22 cm. fra KitchenOne.dk med en pris på 351.00. Billigste udvalgte Serveringsfad er Weber serveringsfad som du kan købe for 349.95 hos Davidsenshop.dk. Forskellen på de to priser er 1.05 kr.
Ovenstående Weber Serveringsfad data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Davidsenshop.dk). Alle Weber Serveringsfad tilbud er opdateret i dag 25-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Serveringsfad guides:

Fandt du ikke det rigtige Serveringsfad blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Serveringsfad: