Du er landet på Serveringsfad.dk, det helt rigtige sted at finde Stelton serveringsfad. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Stelton serveringsfad tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Stelton Stockholm serveringsfad

Sidste produkt på vores liste er Stelton Stockholm serveringsfad som vi har fundet til 546,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Charcuteri, osteplatter og kagebord.
Steltons serveringsfad fra den eksklusive Stockholm-serie passer til det meste.
Indsatsen på fadet er i glaseret stentøj, hvilket gør fadet robust – og du skal ikke være bange for at skære direkte på den.  Fadet er…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Stelton Serveringsfad på listen er Stelton Stockholm serveringsfad fra KitchenOne.dk med en pris på 546.00. Billigste udvalgte Serveringsfad er Stelton Stockholm serveringsfad som du kan købe for 546.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Stelton Serveringsfad data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Stelton Serveringsfad tilbud er opdateret i dag 25-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Serveringsfad guides:

Fandt du ikke det rigtige Serveringsfad blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Serveringsfad: