Du er landet på Serveringsfad.dk, det helt rigtige sted at finde Spode serveringsfad. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Spode serveringsfad tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Spode Serveringsfad ‘Blue Italian’

Sidste produkt på vores liste er Spode Serveringsfad ‘Blue Italian’ som vi har fundet til 179,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Sæt prikken over i’et på et flot dækket bord med dette smukke serveringsfad fra Spode.
Fadet har et klassisk italiensk Imari Oriental-mønster i hvidt og blåt og er produceret i robust melamin, som er en type af hård plast, der blandt andet tåler opvaskema…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Spode Serveringsfad på listen er Spode Serveringsfad ‘Blue Italian’ fra KitchenOne.dk med en pris på 179.00. Billigste udvalgte Serveringsfad er Spode Serveringsfad ‘Blue Italian’ som du kan købe for 179.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Spode Serveringsfad data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Spode Serveringsfad tilbud er opdateret i dag 25-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Serveringsfad guides:

Fandt du ikke det rigtige Serveringsfad blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Serveringsfad: