Du er landet på Serveringsfad.dk, det helt rigtige sted at finde Iittala serveringsfad. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Iittala serveringsfad tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Iittala Ultima Thule serveringsfad 37 cm.

Sidste produkt på vores liste er Iittala Ultima Thule serveringsfad 37 cm. som vi har fundet til 650,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Ultima Thule designserien fra Iittala består af et væld af glasprodukter, der vil sætte eksklusivitet på hverdagen og til festen.
Serien blev relanceret i 2015 af Iittala for at markere 100 året for designeren bag Tapio Wirkkalas fødsels.
I 1960’erne desi…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Iittala Serveringsfad på listen er Iittala Ultima Thule serveringsfad 37 cm. fra KitchenOne.dk med en pris på 650.00. Billigste udvalgte Serveringsfad er Iittala Ultima Thule serveringsfad 37 cm. som du kan købe for 650.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Iittala Serveringsfad data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Iittala Serveringsfad tilbud er opdateret i dag 26-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Serveringsfad guides:

Fandt du ikke det rigtige Serveringsfad blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Serveringsfad: